Musikknedlastingsråd Alle Kan Følge

Hva slags tips kan man finne om nedlasting av musikk? Er det en liste tilgjengelig som dekker alt det grunnleggende som jeg trenger å vite? Vil jeg kunne finne en enkelt artikkel som virkelig gir meg informasjonen jeg bare ikke finner andre steder? Ja, sjekk det nedenfor!

Vær oppmerksom på hvilke nettsteder du henter musikk fra. Du vil kanskje holde deg til anerkjente nettsteder siden du er mye mindre sannsynlig å få skadelig programvare eller virus fra dem. Sørg for at din private informasjon ikke er synlig.

Du kan spare ganske mye penger på nedlastet musikk hvis du holder øynene åpne for kampanjer. Mange ganger vil iTunes og andre tjenester tilby kampanjer du kan bruke som kan la deg få en sang gratis, eller kanskje enda mer.

Sørg for å ha antivirusprogramvare som kjører når du laster ned musikk. Det er bedre å være trygg i stedet for å ende opp beklager. Vær forsiktig når du laster ned musikk. Vær spesielt forsiktig hvis du bruker en P2P -klient. Skann filer hver gang du åpner dem. Det er veldig enkelt å feilaktig laste ned noe.

Når du leter etter nettsteder for nedlasting av musikk, må du sørge for at du laster ned fra en anerkjent distributør. Det har vært tilfeller hvor brukere har lastet ned skadelig programvare sammen med sangsporene. Dette vil ikke skje hos etablerte digitale musikkdistributører med godt omdømme. Vær oppmerksom på dette før du klikker på nedlastingsknappen.

Laster du ned musikk ofte? I så fall kan det være det beste alternativet å abonnere på en musikktjeneste. Tjenester som Rdio og Spotify gir tilgang til hele biblioteket med millioner av spor for en liten månedlig avgift. Brukere kan også laste ned sanger. Du kan oppdage at du kan utvide musikksamlingen din på en svært kostnadseffektiv måte ved å gjøre dette.

Når du laster ned musikk, må du se på den faktiske størrelsen på filen før du prøver å åpne den. Det er ikke vanskelig å laste ned feil ting. Dette er risikabelt for datamaskinen din. Sørg for at filen har den størrelsen du forventer at den skal være. Hvis det er en mye mindre eller større fil enn den du hadde tenkt å laste ned, bare slett den uten å åpne filen for å være trygg.

Når du laster ned musikk på nettet, må du bare laste ned filer med riktig utvidelse. Aldri last ned filer med filtypene .exe. Denne utvidelsen kan skade datamaskinen din. Det kan kapre datasystemet ditt og ødelegge det fullstendig. Enda verre, du kan åpne deg for identitetstyveri eller andre sikkerhetsproblemer.

Mange artister har lagt ned sin egen musikk for nedlasting for under en dollar per sang. Dette er en god måte å få en kopi av favorittsangen din og lede all inntekt tilbake til artisten i stedet for til en tredjeparts distributør. Artisten får full betaling for arbeidet sitt, og du får en flott sang.

Noen ganger har vi så mange spørsmål at det kan være vanskelig å finne alle svarene på ett sted. Heldigvis har denne artikkelen gitt deg ekspertråd som bare ikke finnes andre steder. Bruk hvert tips for å sikre den beste opplevelsen neste gang du laster ned musikk.

Hints On Downloading Music Online